Personal

Anders Johansson: Programledare, och Musikläggare  

Anders halkade in på radion på ett bananskal som sidekick i ett fredagsprogram. Numera halkar han runt i nästan samtliga programpunkter. Han är radions ansvariga musikläggare, så spelas någon låt ni inte gillar, ska ni gnälla på honom. Radions andra aktiva dj med hjärtat i housemusiken och en sann virtuos i 90-talsmusiken. 179.5 cm i strumplästen trots höjdskräck och storlek 42 i flipflops.

Tobbe Pettersson: Programledare

Aka, Tobbe P, DJ Thessla osv. Kärt barn har många namn, som han själv uttrycker det så fint. Tobbe har storlek 42 i strumpor och mäter 179 cm från marken till hårrötterna. Radions spelevink som har en räv bakom varje öra, och en av stationens aktiva DJ´s. Har en förkärlek till synth-musik och älskar Techno-musik mer än någon annan. Driver en egen label (skivbolag) Poolside Recordings och producerar även egen musik samt remixar.

Fredrik “Frille” Granelli, Programledare: 

50% av F&P House Project och med hjärtat på det rätta stället när det kommer till Eurodance. Sänder Hitcity Rewind. Frille var en av frontfigurerna i Magic Motion i slutet på 90-talet, och är i det närmaste ett orakel när det kommer till artister inom den genren. Frille är också en av radions aktiva DJ’s och ses ofta ute i folkvimlet.

Peter Nilsson: Teknik och IT 

Vår lagom förvirrade teknikansvarig, som absolut aldrig har bråttom. Man kan ibland, om man har teknikstrul, ringa honom. Svarar han inte då så ringer han tillbaka 3-4 dagar senare. Då har man förhoppningsvis redan löst problemet. Peter har som sagt hand om vår teknik och ser till att ni kan lyssna på oss. Peter har svart bälte i lödkolv. Han mäter 178,5 från fotsulan och upp till där håret börjar. Han hoppar dessutom in ibland som sidekick i några av våra program.

Lone Johansson Bauder: Programledare, Mediaansvarig, fixare och sekreterare 

Lone är den organiserade och fixande människan på radion samt rösten bakom en del av våra jinglar och radio program. Hon håller koll på alla på vår radiostation, utan att vara chef. Hon löser problem, stora som små på ett effektivt sätt, även om vi ibland undrar vad hon hittar på. Kort sagt. Alla radiostationer borde ha en egen Lone.

Anders ”Snurre” Grafström: Programledare 

Anders, eller ”Snurre” som han kallas för, är en levande legend på Hitcity Öresund. Han har varit på HitCity långt innan radion uppfanns. En av de största radio entusiasterna någonsin! Anders är med i många av våra program och känns igen av många av våra gamla lyssnare.

Niklas Thillgren: Programledare och Sidekick , WebAdmin för HitCity

Niklas är medverkande i programmet Electric Café varje onsdag kväll kl. 21:00 där han tillsammans med Tobbe kör live radio och intervjuer på plats i studion eller i telefon. Gammal synthare med en kreativ ådra och ett aldrig sinande intresse för musik. Är upphovsman till synthbandet Engraved Garden och älskar att göra musik i sin hemmastudio i Helsingborg. En man i sin bästa ålder med glimten i ögat.