Personal

Anders Johansson: Programledare, Musikläggare,  Anders Johansson – halkade in på radion på ett bananskal som sidekick i ett fredagsprogram och halkar numera runt i nästan samtliga programpunkter. Han är radions ansvariga musikläggare, så spelas någon låt ni inte gillar, ska ni gnälla på honom. Radions andra aktiva dj med hjärtat i housemusiken och en sann virtuos i 90-talsmusiken. 179.5 cm i strumplästen trots höjdskräck och storlek 42 i flipflops.

Tobbe Pettersson: Programledare, musik Aka, Tobbe P, DJ Thessla osv….. Kärt barn har många namn, som han själv uttrycker det så fint. Tobbe har storlek 42 i strumpor och mäter 179 cm från marken till hårrötterna.  Radions spelevink som har en räv bakom varje öra, och en av stationens 2 aktiva DJ´s. Har en förkärlek till synth-musik och älskar house-musik mer än någon annan. Driver en egen label (skivbolag) Poolside Recordings och producerar även egen musik samt remixar.

Fredrik “Frille” Granelli, Programledare: 50% av F&P House Project och med hjärtat på det rätta stället när det kommer till Eurodance. Sänder Hitcity Rewind. Frille var en av frontfigurerna i Magic Motion i slutet på 90-talet, och är i det närmaste ett orakel när det kommer till artister inom den genren.

Peter Nilsson:Teknik, IT Vår lagom förvirrade teknikansvarig, som absolut aldrig har bråttom. Man kan ibland, om man har teknikstrul, ringa honom. Svarar han inte då så ringer han tillbaka 3-4 dagar senare. Då har man förhoppningsvis redan löst problemet. Peter har som sagt hand om vår teknik och ser till att ni kan lyssna på oss. Peter har svart bälte i lödkolv. Han mäter 178,5 från fotsulan och upp till där håret börjar. Han hoppar dessutom in ibland som sidekick i några av våra program.

Lone Johansson Bauder: Mediaansvarig, fixare, sekreterare Lone är den organiserade och fixande människan på radion samt rösten bakom en del av våra jinglar. Hon håller, så att säga koll på alla på vår radiostation, utan att vara chef. Hon löser problem, stora som små på ett effektivt sätt, även om vi ibland undrar vad hon hittar på. Kort sagt. Alla radiostationer borde ha en egen Lone.

Patrik Olsson: Programledare, musik Lugnet själv och programledare för Hitcity Weekend och andra programpunkter. Sidekick i diverse shower samt ansvarig för Megamix Söndag. Patrik är vår höjdare på radion med 185 cm över havet och har precis som stor del av befolkningsen 43 i skor. Patrik har också svart bälte i gips-fog och är inte heller en oäven målare.

Tina Fernestam & Anna Olsson, Programledare:Tina & Anna är oskiljaktiga. Inte ens Anna & Tina själva, hör em som är vem, när de sänder.

  • Tina Fernestam, speciellt bra minne har hon inte, hör dåligt och ser dåligt gör hon också, ibland kan man tro att hon är närmare 80 bast än sina 26 unga år. Hon är verkligen en expert på att börja prata om random saker, ibland mitt i ett annat samtalsämne. Men är det någon mainstream artist man vill prata om så har man kommit rätt, hon har sett i princip alla live antingen här i Norden eller när hon bodde ”over there in the states.”
  • Anna Olsson, ett bra tips är att hålla henne sysselsatt för så fort hon blir uttråkad så kollar hon upp nya resor och konserter och hon är en expert på att övertala dig om att det är en briljant idé. Ska du nånstans så ta med henne för hon har koll på läget, hon fixar allt, no need to worry. Säg en sak till henne och hon kommer ihåg det oavsett om du vill eller inte, dom flesta gångerna åtminstone. Är det någon artist som du undrar något om då har du kommit till rätt person. Anna har sett alla mainstream artister du kan tänka dig och lite till, både här i Norden och när hon bodde ”over there in the states.”